الخميس، 9 فبراير، 2012

سمك بالفرن على الطريقة المصرية

سمك بالفرن على الطريقة المصرية
طريقه للسمك في الفرن








 تعملى الخلطه دى ملح و كمون وفلفل اسمر وشطه حمراءوفلفل أحمر حلو وطماطم و بصل مقطع وتوم مفروم ناعم وفلفل اخضر مقطع وعصير ليمون وبعد عصر الليمون قطعيه صغير ودى شكل الخلطه 

وتحشى بها السمكوممكن تختاري اي سمك يعجبك وحطى حواليه كمان وحطيه بالصينيه وعليه شويه  زيت ذره او عادى 
وغطى  الصينية بورق الومنيوم
ممكن تسيبيه ساعتين علشان يشرب التتبيله بعدين حطيه فى  الفرن على حراره عاليه فى الاول لحد الفرن ما يسخن بعد كده خليها حراره متوسطه لحد ما يستوى شيلى الفويل وحطيه تانى علشان يحمر فى الفرن 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق